Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Mirza'dan kadın girişimcilere tam destek

Başkan Mirza

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Petek Ozar, Aybike Özbay ve Buket Boyacı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyarette bulundu.

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Petek Ozar, Aybike Özbay ve Buket Boyacı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyarette bulundu.
Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan ve kadın haklarını konu alan seminer ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Belediye Meclis Üyesi Fatma Sibel Salı’da hazır bulundu.
Kadınların, topluma kazandırılması ve gerek toplum gerekse ticarette daha aktif hale gelmesi amacıyla hak ve özgürlüklerini bilmelerinin önemini vurgulayan Başkan Dursun Mirza, Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler kurulu üyelerine her türlü desteği sağlayacağının sözünü verdi.
Bandırma’da gerçekleştirilmesi düşünülen kitap ve oyuncak kumbarası uygulamasının faaliyete geçirilmesi konusunun da gündeme getirildiği görüşmede Mirza, “Kadınlara yönelik eğitim ve uygulamalar ve iş hayatına atılan, alanında önemli çalışmalara imza atan ve hedefleri olan kadınlara destek veriyoruz. Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli